Weband Studio: Лидер в класацията на Manifest 2023

Статии

Време за четене: 3 Минути

Дата:

Weband Studio: Лидер в класацията на Manifest 2023.

С голямо удоволствие обявяваме, че Weband Studio зае челни позиции в класацията на Manifest за най-оценявани B2B компании в България, за 2023 г.

Като една от компаниите, начело в класирането за уеб разработка и дизайн в България, постиженията ни бяха представени в различни категории, което подчертава отдадеността ни да предлагаме висококачествени услуги.

Какви представлява класацията на Manifest за 2023 г.?

⭐⭐⭐⭐⭐

Manifest отличава първите 15 компании, които са получили най-много отзиви в Clutch през последните 12 месеца. Clutch е водеща B2B платформа за рейтинги и отзиви, която помага на бизнесите да вземат информирани решения при избора на доставчици на услуги.

Нашите постижения

С гордост споделяме как Weband се класира, базирано на отзиви в Clutch, в следните категории:

  • 4-о място в "Най-оценявани уеб разработчици в България"

  • 5-о място в "Най-оценявана компания за уеб дизайн в България"

  • 6-о място в "Най-оценявана компания за дигитален дизайн в България"

  • 6-о място в "Най-оценявана компания за дизайн в България"

Weband Studio: Лидер в класацията на Manifest 2023 image

Какво означава това за нашите клиенти

Тези отличия са не само свидетелство за нашия усърден труд, но и гаранция за качеството, което предлагаме на нашите клиенти. 🔥 Когато изберете Weband Studio, Вие избирате услуги, които са проверени и силно препоръчани от множество доволни клиенти. 😌

Значението на клиентските отзиви

Клиентските отзиви са жизненоважни за нас, тъй като те ни предоставят ценни насоки относно това, което правим и за това къде има поле за подобрение. 💬 По-важното, е че те предлагат на потенциалните клиенти реална представа за това какво могат да очакват, когато работят с Weband.

Поглед напред

Въпреки че сме удостоени с тези признания, ние далеч не се задоволяваме с това. Продължаваме да се усъвършенстваме и да се стремим към отличие във всички предлагани от нас услуги. 💪 Очаквайте още вълнуващи новини и проекти от Weband Studio!

Благодарност

Изказваме нашата искрена благодарност към клиентите ни за тяхното доверие и подкрепа, без които тези постижения не биха били възможни! 🙏🏽 😌 Ангажирани сме да поддържаме високите стандарти, които ни доведоха до тук в класацията на Manifest за 2023 г. и с нетърпение очакваме да работим съвместно за напред!