Weband спечели "Медиен сайт на годината 2023"

Събития

Време за четене: 4 Минути

Дата:

Weband спечели

На 2 ноември, в Event Space 2020, се проведе Церемонията по награждаване на "Сайт на годината 2023". 🏆


Събирайки на едно място претендентите за най-добрите сайтовете за 2023-а година, агенции, клиенти, приятели и познати, настроението беше приповдигнато, а вълнението - голямо. 🥳

С гордост можем да споделим, че тази година участваме с 15 проекта, разпределени в 7 различни категории и получихме редица отличия, подчертаващи личното ни отношение към нашите клиенти, нашата ангажираност към качеството на предлаганите от нас услуги и нашата креативност.

Изключително се радваме, че Weband сме отличени с:

Weband спечели
Weband спечели


Проектът "Майко Мила", реализиран в партньорство с нашите приятели и колеги от Cog Graphics, беше отличен за своята иновативност и отзивчивост, предоставяйки изключително потребителско изживяване.

Част от обратната връзка на журито, които получихме за сайта "Майко Мила":

"Поздравления, красив и функционален уебсайт!"

"Стилът на дизайна е приятен, семпъл и вълнуващ."

"Като майка и жена съм супер пристрастна към този проект, но истината е, че е направен много, много добре."

Weband спечели


Сайтът на "ЦСКА 1948" се открои със своята динамична презентация и ангажиращо съдържание, което го превърна във фаворит сред феновете и журито, класирайки го на второ място в "Сайт на годината", в категория "Медиен сайт".

Споделяме и част от коментарите на журито за сайта на "ЦСКА 1948", с който спечелихме второ място в категория "Медиен сайт":

"Топ! И ви го казва фен на Левски."

"Поздравления, красив и функционален уебсайт!"

"Много добра концепция като брандинг и маркетинг, оригинално визуално съдържание, професионална изработка."

Weband спечели

Тези награди са резултат на нашата страст и посвещение в създаването на изключителни уеб решения. Те са и признание за творческия ни подход и нашия богат опит, които влагаме във всеки наш проект.

Благодарим на всички, които подкрепиха нашите проекти и гласуваха за тях! 🙏🏻 Вашето признание е нашето вдъхновение да продължаваме напред и да се стремим към още по-високи върхове в уеб дизайна и разработката.

Weband спечели
Weband спечели

Поздравления на всички, които участваха със своите проекти за усърдната работа и отдадеността! 👏🏼 На нашите колеги в бранша пожелаваме още много успешни проекти и да продължавате да се развивате, а с Вас растем и ние. 😌 🔥

Weband спечели

Всеки един от Вас прави уеб пространството едно по-добро място, доказвайки, че в България има професионалисти и нивото е високо. 🇧🇬