Weband с признание "Clutch Global Leader" за 2023

Статии

Време за четене: 2 Минути

Дата:

Weband с признание

Вълнуваме се да споделим, че сме удостоени с отличието Clutch Global Leader за 2023 година! Това е голямо признание за нас и сме радостни да споделим новината с Вас.

"Clutch Global Leader" е престижна награда, свидетелство за нашия опит в B2B услугите, в глобален мащаб. За нас е чест, тъй като това отличие говори много за личното ни отношение към нашите клиенти и стремежа ни към това, в съвместната си работа с нас, да надскочат своето развитие.

Тази награда е отражение и на нашата отдаденост да предлагаме най-добрите услуги, както и и нашето неспиращо желание да надскачаме Вашите очаквания. Признанието е и за Вас и Вашето доверие към нас.

Сони Гангули, главен изпълнителен директор на Clutch, подчертава важността на тази награда, заявявайки:

Ние сме развълнувани да покажем невероятния успех на водещи компании по света на нашата платформа. Тяхната отдаденост на предоставянето на изключителни услуги не само е допринесла за собствения им успех, но и е дала възможност на безброй клиенти да процъфтяват.

Искаме да Ви благодарим за Вашата непоколебима подкрепа и доверие в Weband. Вашето удовлетворение и успех ни карат да надскачаме своите способности и да се стремим към иновативност. Тази награда - Clutch Global Leader е колкото наша, толкова и Ваша.

Отбелязвайки това постижение, с нетърпение очакваме да продължим нашето развитие с Вас, предоставяйки авангардни решения и изключително лично отношение и обслужване.

Благодарим ви, че сте неразделна част от нашата история. Нека продължим да създаваме успешни истории заедно!