Weband с отличие "Clutch Champion" за 2023

Статии

Време за четене: 2 Минути

Дата:

Weband с отличие

Weband бяхме признати за Clutch Champion за 2023 година! Това е голямо признание за нас и се вълнуваме да го споделим с Вас.

Clutch наскоро обяви списъка си с шампиони на Clutch за 2023 г. Тази престижна награда се присъжда на първите 10% от победителите в Clutch Global, като признание за доставчиците на бизнес услуги по целия свят за техния изключителен експертен опит в индустрията и способност да предоставят изключителни резултати.

Да бъдеш обявен за "Clutch Champion" не е просто титла - това е доказателство за нашия непоколебим стремеж към високи постижения. За да спечелим това отличие, ние работихме неуморно, за да получим нови, проверени клиентски отзиви през последните шест месеца.

Това признание ни отличава като лидер с най-висок рейтинг в нашата област за 2023 г., подчертавайки нашата отдаденост към Вашето удовлетворение и нашия ангажимент да предоставяме висококачествени услуги.

Сони Гангули, главен изпълнителен директор на Clutch, изрази вълнението си за новото признание "Clutch Champion", заявявайки:

Това признание отличава изключителни компании, които постоянно надхвърлят очакванията, отличавайки ги като истински лидери в своите области.

Ние не просто празнуваме нашия успех - ние отбелязваме доверието и подкрепата, които ни оказахте. Вашето удовлетворение е това, което ни кара да се отличаваме, а да бъдеш Clutch Champion е отражение на силните взаимоотношения, които сме изградили заедно.

Благодарим Ви, че сте част от нашето пътуване!

Следете ни, защото от сега нататък наградата Clutch Champions, заедно с Clutch Global, вече ще бъде чест два пъти в годината. Вече се подготвяме за следващия кръг през пролетта на 2024 г. и нямаме търпение да видим какво ни предстои в бъдеще!