Победители в 'Сайт на годината' 2021г.

Събития

Време за четене: 4 Минути

Дата:

Победители в 'Сайт на годината' 2021г..

Преди няколко дни за четвърти пореден път се състоя награждаването за най-добър сайт в конкурса "Сайт на годината"!

Тази година имаше 11 категории, в които всички 125 участващи сайта бяха оценени в пет сегмента - Програмиране, Дизайн, Маркетинг, Мобилно приложение и Право.

За пръв път тази година, сред основното жури се включи и младежко жури от 15 души, разделени в модули Дизайн, Програмиране и Маркетинг. Те помогнаха за това всеки участник да получи детайлна експертиза за своите проекти, като разбира се основното жури традиционно остави своята крайна оценка и коментари с мнения и препоръки.

Освен Даниел Лидиянов, който бе част от основното жури и тази година, Петя Янева и Велизар Делянов също взеха участие като младши жури!

Тази година, ние от Weband успяхме да участваме съвместно с наши партньори и клиенти в 5 от категориите, в една от която взехме първо място със сайта на Магична среща “Златна котка” (Категория “Сайт на събитие”)!

Победители в 'Сайт на годината' 2021г..
Победители в 'Сайт на годината' 2021г.. Победители в 'Сайт на годината' 2021г..

"Златна котка" е ежегодно събитие, на почти 10 години, което събира илюзионисти от цял свят, не къде да е, а именно тук - в България, град Габрово. Официални гости и лектори на събитието са световни знаменити илюзонисти, а участниците в "малкото" магично общество стигат до 200 души. Началото на всяка пролет се организира мащабно тридневно събитие за всички участници, а неделя вечер има галаспектакъл за всички жители на град Габрово и не само.

Част от основателите ни - Ангел и Даниел, взеха наградата за първо място в категория "Сайт на събитие", от името на събитието. Не пропуснаха да оставят коментар как събитието, освен всичко друго, е и тяхна лична кауза, тъй като фокусите и магията е нещото, което ги е събрало много преди да започнат да се занимават с уеб. Вече знаеш защо в основата на нашия брандинг и фирмена философия присъстват толкова магични елементи.

Победители в 'Сайт на годината' 2021г. image

Победители в 'Сайт на годината' 2021г..
Победители в 'Сайт на годината' 2021г..

Освен "Златна котка", останалите сайтове, с които участвахме, бяха:

  1. ТЕХНАД - Сигурно място в един опасен свят - Категория "Корпоративен сайт"

  2. СК Дал Сиат АД - Счетоводството е наука и изкуство - Категория "Корпоративен сайт"

  3. BuyBest.BG - Вашата доверена платформа за мобилни телефони, таблети, смарт часовници и безжични слушалки на най-добри цени - Категория "Електронен магазин"

  4. Weband Studio - Категория "Сайт на startup или малка фирма"

  5. "За София" - Категория "Сайт на кауза / НПО"

Изключително сме радостни, че тази година успяхме да се съберем на живо в City Stage, където можехме да се видим с по-голямата част от участниците и журито.

Благодарни сме както на Жюстин Томс, Любомир Русанов, Методи Дреновски, така и на целия екип, стоящ зад организацията на Сайт на годината. Знаем отлично, че създаването на такова събитие и организирането на толкова успешни хора не е никак лесна задача. Общата ни кауза, а именно заедно да градим среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната, превръща организирането и провеждането на подобни събития в удоволствие.

Победители в 'Сайт на годината' 2021г. image Победители в 'Сайт на годината' 2021г..
Победители в 'Сайт на годината' 2021г..

След получаване на коментарите от журито сме още по-вдъхновени да положим още повече усилия, така че 2022г. да покажем най-доброто от себе си!

Повече информация относно организацията на конкурса, участници и победители, може да намериш тук.

Снимки от церемонията, може да откриеш във фейсбук страницата на "Сайт на годината".

Повече относно събитието "Златна котка", може да намериш на сайта или Фейсбук страницата.

Не забравяй да ни последваш в Instagram за повече интересна информация за случващото се в дигиталния свят около нас!