От Front-end Developer до Web Development Lead

Интервюта

Време за четене: 3 Минути

Дата:

От Front-end Developer до Web Development Lead.

Как научи за Weband?

До колкото си спомням, от приятели, които към този момент, бяха на стаж във фирмата.

Какво те накара да станеш част от екипа на Weband?

Възможностите, които ми бяха предложени за личното ми развитие. Общите цели и сходното виждане за това, как искаме да изглежда уеб средата в България в близко бъдеще.

Каква е твоята роля във фирмата?

Ролята ми се изразява в това, да не оставам на останалите, необходимостта да се занимават с каквито и да е Front-end въпроси, да намирам решението и реализацията на всяка една нужда на клиента, и да не ограничавам креативните ни дизайнери с приложението на техните идеи.

Какво най-много ти харесва в това, което правиш?

Възможността да създавам. Да научавам нови неща всекидневно, да допринасям с работата си.

Как се става от Front-end Програмист в Web Development Lead?

Заедно с постоянството - аналитичността, адаптивността и креативността са едни от водещите умения, които трябва да ти са под ръка всеки един момент.

Какво най-много цениш във фирмата?

Близостта ни в екипа, личната свобода и целенасоченото надграждане на всеки един елемент, изграждащ фирмата.

Какво е Weband, което много хора не виждат?

Хората няма как да видят отдадеността ни по време на работа, обедните ни дискусии и това как се забавляваме, заслужено и подобаващо.

Какво научи за времето, в което си в Weband?

Тук няма да споменавам технически аспекти от нашата работа, а по-скоро бих обърнал внимание на чисто човешките. Ние сме едни млади хора, които променят себе си в положителна посока, прекарвайки дните си заедно в това да гоним общите цели, повече от колкото осъзнаваме. Аз наскоро взех да го осъзнавам, всъщност, и ще се възползвам максимално.

Опиши ни един работен ден във фирмата с три думи

Планиране, кодене, обяд.

Какви са плановете за развитието на фирмата за следващите 2 години?

Конкретен отговор, ако дам на този въпрос, най-вероятно след година вече няма да е актуален, което показва адаптивността и това, че се възползваме от всяка една възможност, но предвиждам голямо и задоволително развитие.

Научи повече за Визо в Инстаграм поредицата ни "Meet the team" тук. Не забравяй и да ни последваш, за да научаваш бързо за всичко, което се случва около нас.