Iris Studio с нов модерен сайт от Weband

Статии

Време за четене: 2 Минути

Дата:

Iris Studio с нов модерен сайт от Weband.

Вълнуваме се да споделим с Вас, че имахме удоволствието да създадем новия сайт на Iris Studio, които избраха именно нас за тази задача и ни се довериха! 🎉 🥳

Защо редизайн?

Основната цел, която постигнахме с редизайна на сайта е създаване на модерна визия, отразявайки професионализма и качеството на предлаганите от Iris Studio услуги, както и подобряването на UX и SEO в сайта.

Накратко за резултатите

След задълбочено проучване от наша страна, разработихме нова структура на сайта, подобрявайки навигацията и потребителското изживяване. Създадохме съвременен дизайн, който представя бранда в най-добрата му светлина и отговаря на високите стандарти на нашите клиенти.


Посредством интеграция на Calendly потенциалните клиенти могат и интуитивно, само с няколко клика, да запазят желан ден и час за заснемане, в предпочитано от тях студио.

Подобрихме и SEO на сайта, залагайки релевантни мета данни в сайта, Onpage SEO и Оптимизация, което е практика при нас при разработката на нашите проекти. Целта ни беше сайтът не само да изглежда добре, но и да бъде лесно откриваем в търсачките.


Добавихме и някои малки, но ключови детайли за максимално добри резултати - анимации и интеракции в сайта, които са в тон с дейността и бранша на Iris Studio.

Колко от тях ще забележите в сайта? 🤔

Сайтът Responsivе ли е?

Разбира се, сайтът е Mobile-friendly и сме се погрижили да е Responsive за най-разпространените резолюции. 🔥


👁️ Можете да разгледате сайта на irisstudio.bg.

📱Не забравяйте да ни последвате и в социалните мрежи - Instagram и Facebook. :)

Искате и Вашият сайт да е следващия "Сайт на годината"?

💻 Ако и Вие се нуждаете от нов сайт и бихте искали заедно да създадем най-доброто за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.