Даниел Лидиянов в Надзорния съвет - Сайт на годината

Статии

Време за четене: 3 Минути

Дата:

Даниел Лидиянов в Надзорния съвет - Сайт на годината.

В света на дигиталните технологии, където иновацията и креативността са ключът към успеха, на нашия съосновател и доскорошен модератор в сегмент "Програмиране" Даниел Лидиянов, му бе предоставена възможност да бъде член на Надзорния съвет към Фондация за активно развитие на уеб, която организира конкурсът "Сайт на годината". 👏🏻 🔥

Защо надзорен съвет?

С разрастването на един конкурс и появата на нови, компетентни лица, за конкурсa започва да придобива смисъл да има освен жури и модератори на сегментите за оценяване, така и надзорен съвет.

Надзорният съвет ще има за задача да помага с много неща по основната насока и организация на Конкурса. Очакват се проактивност и отдаденост, които тези хора са засвидетелствали и до момента. Надзорният съвет ще помага и при дискусии и взимане на решения за Конкурса, заедно с основателите, по теми, като например кои да са новите модератори на журито, какво да се промени в категориите, какъв да е форматът и как най-добре да се постигат целите на Конкурса.

До дни ще бъдат анонсирани и имената на новите трима модератори в сегментите Дизайн, Програмиране и Маркетинг.

Може да следите повече по темата в новините на Сайт на годината.

Повече за Сайт на годината

В България има качествена продукция за уеб. Важно е да има и подиум за изява, място, в което проектите и създателите им да се срещат.

Сайт на годината е инициатива, целяща да подкрепи и развие уеб индустрията в България и е насочен към собствениците и създателите на сайтове. Фондацията и конкурсът се фокусират върху образование, стандартизация на практиките и насърчаване на новите технологии. Надзорният съвет е важна стъпка за по-нататъшното развитие на тази инициатива, допринасяйки със своята проактивност и отдаденост.

💡 Прочети повече за "Фондация за активно развитие на уеб" тук

Weband и мисията ни като уеб агенция

В Weband освен, че се стремим да предлагаме висококачествени услуги в областта на уеб дизайна и разработката, се старем и да допринасяме активно за развитието на уеб индустрията в България. Как?

Създавайки иновативни и функционални уеб решения, ние работим за повишаване на стандартите и качеството в сектора. Отдадеността на нашите колеги към уеб развитието е нещо, към което ние се стремим от самото начало и приемаме като лична кауза.

Взимайки участие в подобни инициативи е не е само лично постижение, но и свидетелство за ангажираността и отговорността ни към развитието на уеб индустрията в България. Считайки го като стъпка напред в нашата мисия да бъдем двигател на иновациите и качеството в сектора, ще продължаваме да работим в посока да допринесем за бъдещето на дигиталния свят тук, в България.


Радостни сме и благодарни на Фондацията и екипа, който стои зад нея за доверието през годините и поканите да бъдем част от това прекрасно събитие, всяка година.

📰 Интервю с Даниел Лидиянов - Модератор Сегмент Програмиране BGWEB 2023